Om en vecka är det alla ♥ hjärtans dag. Lite kommersiellt kan man tycka, man ska ju ändå visa sin kärlek varje dag. Verkligen sant, men ändå tycker jag är det är lite mysigt och trevligt med denna tradition. Vill man ge sin käresta något riktigt fint i år kan man ju ge ett presentkort på en fotografering tillsammans med familjen, eller på barnen eller föreviga den där fina gravidmagen. Du bestämmer och bilderna finns kvar för alltid och påminner om fina stunder med dem vi älskar allra mest. ♥ Passa på att utnyttja mitt vintererbjudande och få alla bilder på köpet, det blir många härliga minnen. Hör av dig så ordnar jag med ett presentkort efter dina önskemål. Jag önskar er en fin alla ♥ dag!

WENNBORGPHOTOGRAPHY_Mellberg07022016_001

Ps. Du har väl inte missat min tävling som pågår på min Facebooksida? Där du har chansen att vinna en parfotografering till dig själv eller ett annat par du tycker om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *